top of page
  • Writer's pictureBakk L. Zalán

Pályaválasztási gyorsvonat

Közeledik a február 15-e és egyre több a fiatal kéri a segítségemet. Akik január végén vagy február elejére gondoják hagyni a pályaválasztás átgondolását, jelzem, hogy késő lehet, javaslom a "most"-ot. A pályaválasztás átgondolásához kb. 4 hét szükséges. Intenzív esetben is 2-3 hetet kell rászánni ahhoz, hogy meggyőző, alaposan megfontolt döntést hozhass. A pályaválasztási döntést ne gyorsvonatnak gondold, hanem inkább erdei kisvasútnak: nyugodtan, kényelmesen, ráérősen érdemes pályát választani. Ha bármilyen apró kétséged vagy kérdésed van, ne tétovázz, tedd fel nekem, kérj hozzá időpontot még most.



Szoktam hangsúlyozni, hogy a pályaválasztási döntést mindenki esetében lehet alaposan átgondolni, a döntést 90%-os biztonsággal meghozni. Jelentkezz most akár Messengeren.


Csak arra van szükség, hogy vegyél egy nagy levegőt, jelentkezz még decemberben.

Ha most és nem majd januárban jelentkezel, nekem is jobb, mert hatékonyabban tudom szervezni az időmet, amire nagy szükségem van ilyenkor.


Ha úgy érzed, csak egy kérdésed van, kérhetsz egyetlen online alkalmat is. Köszönöm, hogy időben lépsz mindkettőnk érdekében!

19 views0 comments
KÖNYV2.png

SEGÍTSÉG AZ IRÁNYMUTATÁSBAN

bottom of page