top of page
  • Writer's pictureBakk L. Zalán

Átmeneti 50%-os árcsökkentés

Az elmúlt negyedévben a tervezetthez képest többlet bevételhez jutottam és a gazdasági válságra való tekintettel úgy döntöttem, hogy ezt a többletet tovább engedem olyan jövendőbeli vagy visszatérő ügyfeleimnek.


Gyakorlatban ez azt jelenti, hogy ettől a perctől számított következő 25 ügyfelem féláron veheti igénybe a segítségemet. A Továbbtanulási Döntés Pályaválasztási Tanácsadó Segítségével Pécsen és Online (palyavalasztasom.hu) oldalon a Szolgáltatásaim menü pontban választható ki a megfelelő csomag és az ott szereplő árakat kell félbe vágni :)

Aki szeretne többet tudni a pályaválasztási segítségemről vagy rólam, annak javaslom megnézésre a Pécsi Tv közelmúltban velem készített interjút, amiben a pályaválasztási önismeretről kérdezett G. Gabriella riporter: (1) Szemünk fénye 2023.02.08. Magabiztos pályaválasztás - YouTube


Ha van terved, hogy melyik pályát fogod választani és szeretnéd megtudni, hogy mennyire alkalmas a személyiséged ahhoz a pályához vagy csak érdekel, hogy milyen pályákra vagy alkalmas, hogy azok közül választhasd ki a leginkább neked tetszőt, vagy egyszerűen csak szeretnél biztosra menni a pályaválasztásodban, akkor mindent bele.

50 views0 comments

Recent Posts

See All

Pályaválasztás előtt állsz?

Remélem tetszett és hasznodra volt a Tudatos Pályaválasztó E-book-om. Örömmel értesítelek, hogy a letöltésedért cserébe ajándékba kapsz egy ingyenes és kötelezetségektől mentes konzultációs alkalmat.

KÖNYV2.png

SEGÍTSÉG AZ IRÁNYMUTATÁSBAN

bottom of page