top of page
  • Writer's pictureBakk L. Zalán

Kiegyensúlyozott tempójú, folyamatos előrehaladással és töretlen lelkesedéssel megvalósítani

egy életpálya tervet elsőre könnyűnek vagy nehéznek is tűnhet, de előbb-utóbb nehéznek fog látszani. Tapasztaljuk, hogy kell hozzá egy-két képesség (skill).


Proaktívnak mondjuk magunkat, amikor vállaljuk a felelősséget a saját életünkért és elébe is megyünk a lehetőségeknek, részben mi magunk teremtjük meg azokat. Tudjuk előre, hogy hová akarunk eljutni, mint az önirányítás egyik alapelvét. Meggyőződésünk, hogy először a fontos feladatot kell elvégeznünk, és csak aztán a sürgőset, hiszen ez az önszervezés talán legfontosabb alapelve.

Tisztában vagyunk az eredményes együttműködés, az empatikus kommunikáció, a kreatív együttműködés alapelveivel. Ismerjük a rendszeres megújulás módját.


A mai világunk bonyolult tud lenni. De aki tudja, hogyan kell benne eligazodni és eredményesnek lenni, az boldog és elégedett életet élhet.

A pályaválasztási táborom délutáni szekciójában ezeknek az életbevágóan hasznos szokásokat értjük meg és gyakoroljuk be. Azért tartom ezt szükségesnek, mert úgy látom, hogy nem a pálya kiválasztása a legnagyobb kihívás, hanem az örömteli, sikeres megvalósítás.

6 views0 comments
bottom of page